Problemele tuturor sunt problemele noastre!...

Oferta: opinii, date utile si nu numai... Cerere: atentie si timp...
Daca aveti pareri diferite este foarte bine! Inseamna ca pot fi mai multe. Dar nu neaparat si mai bune...

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Exista femei ideale?


O femeie desteapta stie sa fie senzuala, sa-ti inspire romantism, rafinament. Barbatii au nevoie de femei cu aceste calitati. Este ciudat ca un barbat sa aiba aceste calitati mai mult decat partenera lui.

O femeie desteapta, care stie ca trebuie sa fie mai mult femeie decat barbat, ar trebui sa-ti arate ce este iubirea.

O femeie adevarata nu sta si asteapta totul de la barbat. Multe femei considera ca ele nu trebuie sa faca absolut nimic altceva decat sa astepte totul si sa judece doar daca le place sau nu.

Unele femei te fac sa te simti vinovat si incapabil, pe cand altele stiu sa te sustina, sa-ti fie alaturi si in momentele grele.

Exista femei care au in sange mofturile si pretentiile. Nu ti le spune direct, dar o vezi dintr-o data ca a cazut pe ganduri si nu are chef de nimic. Incepi sa-ti storci mintea sa-ti amintesti ce ar fi putut sa nu-i convina. Trebuie sa-ti dai seama singur, pentru ca ea nu are de gand sa te ajute, te lasa sa fierbi, asa, ca razbunare.

Timpul liber este cel care face femeile sa piarda din vedere aspectele importante. Ele incep sa fie interesate doar de profit si de tot ce este superficial si formal. De ce ar trebui sa mai suporte greutatile vietii? Este normal sa gandesti asa. Problema este sa nu fie singura "calitate".

Femeile ideale fac parte dintr-o alta lume. Diferentele sunt mari intre o femeie obisnuita si una care te face sa visezi. Femeile materialiste nu te vor face niciodata sa visezi. Nu le sta bine.
Femeia trebuie sa arate ca este superioara sufleteste. Prin asta poate atrage un barbat.

O femeie devine ideala cand poate darui ceea ce are barbatul nevoie. Oricum, nu de concurenta, ifose, reprosuri...

Cel mai rau este cand o femeie nu doreste sa invete din relatia pe care o are.
Multe femei au conceptia ca doar barbatul este de vina daca nu merge ceva. De ce? Pentru ca ele stiu bine ca nu au facut nimic. Si daca el a obosit, inseamna ca nu e destul de bun pentru ea.

Nu inteleg femeile care vor sa castige orice controversa, fara a avea argumente, ci doar asa, pentru ca sunt femei. Cand o femeie o sa va dea dreptate sincer, sa-mi spuneti si mie.

O femeie simte imediat daca barbatul o place. O femeie ideala nu incearca sa profite de asta, ci se comporta intr-un mod prin care te convinge ca ea asa este mereu.

Nu cred ca este greu ca o femeie sa fie ideala. Perfectiunea ar fi oricum plictisitoare. Trebuie sa fie doar normala, sa aiba bun simt, sa traiasca pe pamant, si sa nu stea de vorba cu o alta femeie care a gasit un fraier...

Cand o sa intalnesc o femeie ideala o sa mai povestesc...


Niciun comentariu: