Problemele tuturor sunt problemele noastre!...

Oferta: opinii, date utile si nu numai... Cerere: atentie si timp...
Daca aveti pareri diferite este foarte bine! Inseamna ca pot fi mai multe. Dar nu neaparat si mai bune...

marți, 30 decembrie 2008

Barbati disperati

De ce condamnam femeile ca ridica asa de mult pretentiile, cand barbatii le invata sa faca asta?
Ce vina au ele ca exista o gramada de disperati care arunca cu banii in femei?
Fiecare vrea ceva si obtine cu mijloacele pe care le are. Unii barbati sunt mai slabi de cap si nu au capacitatea sa cucereasca o femeie prin calitatile lor mentale, iar altii chiar au aceste calitati dar nu intalnesc persoanele potrivite. O femeie moderna te poate refuza oricat ai fi de destept, daca nu-i dai bani.
Poate ca unele persoane ar dori o relatie bazata pe valori morale, intelectuale, afective, dar moda le impune sa solicite ceva in plus. Daca nu faci ce face majoritatea nu poti sa devii apreciat in gramada. Daca te izolezi prea mult iar nu e bine. In general, orice om se simte mai multumit cand are o oarecare recunoastere publica, in cercul lui macar, decat daca sta singur stiind cat e de valoros. Asa ca, vrem nu vrem, cautam bani, faima, recunoastere. In prima faza, conteaza mai putin daca sunt contrafacute. Prima impresie conteaza.
Femeile cauta barbati cu bani care sa le scape de munca pentru toata viata, iar barbatii, saracii, ajung sa faca tot felul de nazbatii pentru a face rost de bani. Daca nu reusesti sa faci bani, niciodata o femeie n-o sa te inteleaga. Ea va spune doar ca nu esti capabil.
Problema este ca sunt multi fraieri si complexati care prefera sa dea bani pentru a iesi in societate cu o femeie cu pretentii, fandosita si cu aere de vedeta, pentru a epata. Chiar daca in casa nu au nimic in comun, cand ies pe strada lumea ii invidiaza dupa aparente. Aparenta costa mult.
Ne mai miram cand vedem cate o papusica pe langa un agarici, nasparliu, maimutoi, urat, prost, bosorog etc...
Barbatii devin disperati pentru ca femeile doresc disperati. Vor "parteneri" (care de fapt tot timpul sunt subordonati) care sa le iubeasca atat de mult incat sa le ofere totul si sa nu le ceara nimic. Si iata ca apar din ce in ce mai multi oameni cu bani care ajuta femeia sa devina o profitoare pe fata, cu pretentii extravagante, care uita ca mai demult femeile solicitau numai egalitate intre sexe. Egalitatea a fost depasita si au devenit "mai egale" decat barbatii. Ele nu cer, doar pun conditii si te masoara la buzunar. Daca nu corespunde masura, iti arata, "cu parere de rau", ca pentru ea viata e grea si mai trebuie sa-si caute norocul... la altul...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da bine ai mai spus in articol care este 100% adevarat! ,poate chiar mai mult Felicitari!...
Problema este insa ca o femeie niciodata nu vor recunoaste acesta situatie si dincontra ,vor judeca aspru si fara mila numindu-i ''frustrati,refuzati,misogini''..etc pe cei ce indraznesc sa spuna aceste adevaruri ascunse.