Problemele tuturor sunt problemele noastre!...

Oferta: opinii, date utile si nu numai... Cerere: atentie si timp...
Daca aveti pareri diferite este foarte bine! Inseamna ca pot fi mai multe. Dar nu neaparat si mai bune...

joi, 15 mai 2008

Cum mananca fetele smechere pe gratis?…

O metoda ingenioasa a fetelor moderne, de a se descurca cu viata asta grea…

Internetul este un mijloc foarte util si ieftin de comunicare si promovare a imaginii proprii. Ai sau nu ai nevoie de ceva, e bine sa-ti incerci norocul. Web site-urile de dating au luat o mare amploare. Pana nu demult, gaseai si pe site-urile romanesti cateva persoane, mai uratele, mai cu probleme, care-si cautau jumatatea. Nimic rau in asta.

Dupa ce multi au constatat ca cei care se aratau dispusi pentru o relatie chiar aveau probleme, unii de caracter, altii fizice, materiale etc., te-ai fi asteptat sa se reduca aceasta indrazneala si sa ramana acolo doar cei care chiar sunt disperati si spera ca cineva o sa aiba nevoie de prietenia lor. Dar iata ca aceste servicii se dezvolta rapid si tot mai multe persoane fara probleme se inscriu sa-si verifice norocul si puterea de convingere. Te intrebi: ce nevoie are o persoana cu atatea calitati cate isi etaleaza, sa solicite ceva care in mod normal nu ar avea cum sa-i lipseasca? Desigur, simuleaza. Vrea mai mult decat normalul. Il vrea pe Fat Frumos cel galanton. Ca doar n-o sa caute unul care sa o puna la treaba!…

Iti arata cat este de frumoasa si de desteapta, dar saraca, nu are partener. Sa o credem? Chiar daca nu o credem, ne cam tenteaza… Poate avem noi noroc mai mult decat altii… In sinea noastra, fiecare se crede cel mai destept… “Stiu eu cum sa o vrajesc… Doar sa accepte o intalnire…”
De multe ori, cam atata este tot ce vor ele.

Daca le arati ca dispui de finante, te mai onoreaza cu cateva intalniri. Pana iti pierzi rabdarea si inchizi robinetul… si ramai fara… si cauti alta… Trebuie sa te resemnezi si sa intelegi ca tu esti dupa virgula. Prima calitate a ta este banul, restul trece pe planul doi…

Viata e grea, munca la fel, iar fetele din ziua de astazi s-au modernizat atat de mult, incat totul li se cuvine conform pretentiilor lor, iar ele nu au nicio obligatie. Nu este destul ca s-au nascut?!?
Asa ca, cine are norocul sa arate bine, pune cateva poze sexoase pe o pagina de intalniri si asteapta invitatii la cina. Bineinteles ca daca fata accepta sa faceti cunostinta trebuie sa va intalniti undeva, intr-un loc unde sa-i placa, sa se simta bine, sa mai vina si altadata.
Asta este ceva normal. Altceva nu este normal, si e cam greu sa-ti dai seama, daca te-a cam luat valul si chiar ajungi sa crezi ca tu ai calitati si fata e un inger…

Fata, de fapt, practica un sport: “cina de cunostinta”. Pai de ce sa nu accepte o masa gratuita? Si eventual o plimbare cu ceva luxos. Daca tot e un gest elegant pe care-l fac baietii (unii cu ganduri serioase altii cu ganduri mai neserioase, e adevarat), de ce sa fie doar o data in viata si sa nu fie in fiecare zi?… Cine o poate acuza ca a facut ceva rau acceptand o intalnire in ideea unei relatii serioase. Cine o poate acuza ca a doua zi a gasit deja pe altul? Fiecare e liber sa caute. Daca nu i-a placut individul, cauta in continuare… Motivul despartirii nici nu conteaza, poate sa apara fara legatura cu persoana ta. Conteaza cat plusezi catre fata. Cat te tine punga, e bine. Pofta buna!

P.S. Scriind acest articol nu inseamna ca eu nu invit fete la cina! :))

Niciun comentariu: